Få inspiration til grønne kontorplanter

”Den, der planter en have, planter lykke.” Sådan lyder et kinesisk ordsprog, og det gør sig også gældende på en arbejdsplads og i et kontormiljø. Med DECOPLANT får du en vigtig partner, når du vil fokusere på indeklimaet, øge produktiviteten og skabe mere arbejdsglæde. Vi har et stort univers bestående af kontorbeplantning i form af vægplanter, gulvplanter samt træer, der vil skabe stor glæde på kontoret.


Vælg mellem vinduesplanter, gulvplanter og vægplanter

Når du først har besluttet dig for at skabe et grønnere indendørs miljø, handler det om at finde de rette grønne planter til kontorets nye plantemiljø. Her kan DECOPLANT bidrage med professionel rådgivning, da vi har mere end 30 års erfaring med indendørsbeplantning.

Mulighederne er mange, når det kommer til valg af grønne planter og træer til din kontorindretning. Vores udvalg af kontorplanter byder på et bredt sortiment af vinduesplanter, gulvplanter og vægplanter i alverdens plantetyper, former, farver, størrelser og mængder, hvilket gælder både for indendørs- og udendørsbeplantning.

Vores erfarne og veluddannede gartnere lytter til dine ønsker og finder derudfra frem til en skræddersyet løsningsmodel, der tager højde for lysforhold, temperaturforhold og placering, så plantemiljøet kommer til at fungere som en naturlig forlængelse af arbejdspladsens image og dens allerede fasttømrede indretning.

  Få inspiration fra vores kunder

  Se og bliv inspireret af nogle af vores løsninger fra de mange kunder omkring i det danske land.

  Vi sælger gerne planter til hele Danmark - og i bæredygtighedens tegn servicerer vi plantemiljøer i vores primære områder Midtjylland, Syddanmark og Fyn. Vi samarbejder med gode partnere på Sjælland og i Nordjylland.


  Købsprocessen for planter til kontoret

  En rådgiver fra DECOPLANT kommer ud til dig i virksomheden og lytter til dine ønsker og kommer med et bud på en løsning, der matcher den nuværende indretning og lokationens muligheder. Vi snakker om æstetikken i kontorindretningen samt gennemgår vores udvalg af grønne planter og overvejer evt. muligheden for en indendørs plantevæg. Herefter går bestillingen i gang, og vi udvælger sammen hver plante fra vores system, hvor du naturligvis kan se billeder af alle plantetyper. Vores rådgiver vender tilbage med jeres personlige servicegartner fra DECOPLANT, og jeres bestilte grønne planter indrettes som aftalt.

  Du er i trygge hænder hos os under hele købsprocessen, som er et tæt samarbejde mellem kunde, rådgiver og servicegartner. Vi introducerer jer for gode tilbud, modtager jeres ordre og udskriver derefter, i sagens natur, en miljøvenlig e-faktura.

  Pasningen – hvis det selvfølgelig ønskes – overlades til en fast servicegartner allerede fra første dag, som er en del af vores ydelse planteservice. Her står vores dygtige gartnere for opgaver som vanding, gødning, beskæring, opbinding, udskiftning af dårlige planter, rengøring af krukker og alt øvrig vedligeholdelse. Du skal derfor ikke bekymre dig om vanding og vedligeholdelse eller være i besiddelse af grønne fingre, men du skal blot gøre det, som du gør bedst: arbejde og mærke de grønne planters effekt på arbejdsmiljøet.

  Der er alt i alt tale om en kompakt proces, der sikrer dig en god driftssikkerhed og levering til tiden – hver gang. Hvis du sidder med spørgsmål til vores købsproces, inspirerende kontorplanter eller noget tredje, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.