Få inspiration til grønne kontorplanter

”Den, der planter en have, planter lykke.”

Sådan lyder et kinesisk ordsprog, og det gør sig også gældende på en arbejdsplads og i et kontormiljø. Med DECOPLANT får du en vigtig samarbejdspartner, når du vil fokusere på indeklimaet, øge produktiviteten og skabe mere arbejdsglæde. Vi har et stort udvalg til kontorbeplantning - både til de simple plantemiljøer og kreative indretningsløsninger. Om du er til store eller små planter, vægplanter eller gulvplanter eller måske et stort træ, har vi løsningen for dig. 


Vi rådgiver til valg af gulvplanter, vinduesplanter og vægplanter

Når du først har besluttet dig for at skabe et grønnere indendørs miljø, handler det om at finde de rette grønne planter til kontorets nye plantemiljø. Her kan DECOPLANT bidrage med professionel rådgivning, da vi har mere end 30 års erfaring med indendørsbeplantning.

Mulighederne er mange, når det kommer til valg af grønne planter og træer til din kontorindretning. Vores udvalg af kontorplanter byder på et bredt sortiment af vinduesplanter, gulvplanter og vægplanter i alverdens plantetyper, former, farver, størrelser og mængder, hvilket gælder både for indendørs- og udendørsbeplantning.

Vores erfarne og veluddannede gartnere lytter til dine ønsker og finder derudfra frem til en skræddersyet løsningsmodel, der tager højde for lysforhold, temperaturforhold og placering, så plantemiljøet kommer til at fungere som en naturlig forlængelse af arbejdspladsens image og dens øvrige indretning.

  Få inspiration fra vores kunder

  Find inspiration fra vores kundecases omkring i det danske land. 

  Vi elsker at indrette butikker, kontorer, institutioner og meget andet med flotte, grønne plantemiljøer! Vi sælger planter og krukker til hele Danmark - og i bæredygtighedens tegn kører vi selv planteservice i vores primære områder Midtjylland, Syddanmark og Fyn. Bor du på Sjælland eller i Nordjylland skal du ikke snydes - her samarbejder vi med gode kolleger.

  Skal din virksomhed have et bæredygtigt plantemiljø og evt. pasning af det, kan du prøve vores planteberegner eller kontakte os her.


  Købsprocessen for planter til kontoret

  Hvis du ønsker det, kommer der en konsulent fra DECOPLANT kommer ud til dig i virksomheden og lytter til dine ønsker og kommer med et bud på en løsning, der matcher den øvrige indretning og lokationens muligheder. Vi spørger gerne ind til stil og stemning i kontorindretningen samt gennemgår vores udvalg af grønne planter og evt. muligheden for en frodig plantevæg eller en vedligeholdelsesfri mosvæg.

  Herefter modtager du et tilbud med den komplette pris for plantemiljøet og evt. servicepris dertil. Så kan bestillingen gå i gang, og vi gør ordren klar til levering hos jer. Konsulenten vender tilbage med jeres personlige DECOPLANT servicegartner, og jeres bestilte grønne planter indrettes som aftalt.

  Du er i trygge hænder hos os under hele købsprocessen, som er et tæt samarbejde mellem kunde, konsulent og servicegartner. Vi sørger for du får skønne kvalitetsplanter indenfor det ønskede budget.

  Pasningen – hvis det selvfølgelig ønskes – holdes af en fast servicegartner allerede fra første dag, som er en del af vores ydelse planteservice. Her står vores dygtige gartnere for opgaver som vanding, gødning, beskæring, opbinding, udskiftning af dårlige planter, rengøring af krukker og alt øvrig vedligeholdelse. Du skal derfor ikke bekymre dig om vanding og vedligeholdelse eller være i besiddelse af grønne fingre, men du skal blot gøre det, som du gør bedst: arbejde og mærke de grønne planters effekt på arbejdsmiljøet. Læs mere i vores plantepasningsguide.

  Der er alt i alt tale om en tryg proces, der sikrer dig en god driftssikkerhed og levering til tiden – hver gang. Hvis du sidder med spørgsmål til vores købsproces, inspirerende kontorplanter eller noget tredje, skal du være mere end velkommen til at kontakte os eller ringe til kundeservice på tlf. 87 54 68 00.