Inspiration til grønne kontorplanter

”Den, der planter en have, planter lykke” siger et kinesisk ordsprog, og det gælder også på arbejdspladsen. DECOPLANT er en vigtig partner, når I vil fokusere på frisk luft i indeklimaet og arbejdsglæde.

Vælg de rette planter med DECOPLANT

Når først I har besluttet jer for at skabe et grønnere indendørsmiljø, handler det om at finde de rette grønne planter til jeres nye plantemiljø. Her kan DECOPLANT bidrage med professionel rådgivning, funderet i mere end 30 års erfaring med indendørsbeplantning.

Mulighederne er mange, når det kommer til valg af grønne planter og træer til jeres kontorindretning. Vores udvalg af kontorplanter byder på et bredt sortiment af vinduesplanter, gulvplanter og vægplanter i alverdens plantetyper, former, størrelser og mængder, og det gælder både indendørs- og udendørsbeplantning. Vores erfarne og veluddannede gartnere lytter til jeres ønsker og finder frem til en løsningsmodel, der tager højde for lysforhold, temperaturforhold og placering, så plantemiljøet kommer til at fungere som en naturlig forlængelse af arbejdspladsens image.

Vidste du, at…

DECOPLANT genbruger planter – giver dem nyt liv –
og sælger dem second hand-planter i vores butik og i webshoppen?

Sådan foregår købsprocessen

En rådgiver fra DECOPLANT kommer ud til jer, lytter til jeres ønsker, og kommer med et bud på en løsning. Vi snakker om æstetikken i jeres kontorindretning, gennemgår vores udvalg af grønne planter og overvejer evt. muligheden for en plantevæg.

Herefter går bestillingen i gang, og vi udvælger sammen hver plante fra vores system, hvor I naturligvis kan se billeder af alle plantetyper. Vores rådgiver vender tilbage med jeres personlige servicegartner fra DECOPLANT, og jeres bestilte grønne planter indrettes som aftalt.

I er i trygge hænder hos os under hele købsprocessen, som er et tæt samarbejde mellem kunde, rådgiver og servicegartner. Vi introducerer jer for gode tilbud, modtager jeres ordre og udskriver derefter, i sagens natur, jeres miljøvenlige e-faktura. Pasningen overlades til jeres faste servicegartner fra første dag. Det er en kompakt proces, der sikrer god driftsikkerhed og levering til tiden – hver gang.