Spar tid med vores planteservice

Gør det, I er bedst til – så passer vi planterne imens! Som kunde hos DECOPLANT kan I med fordel tilknytte jer vores planteservice, der lægger pasningen af jeres indendørsbeplantning 100 % i vores hænder.

Vi holder jeres plantemiljøer friske og grønne

I skal ikke bekymre jer om hverken vanding eller visne planter – vores servicegartner klarer det hele og holder jeres grønne plantemiljøer, så de altid fremstår sunde og indbydende. Vi gør det nemt og bekymringsfrit at være kunde hos DECOPLANT.

Hos DECOPLANT er den tætte relation til kunden en forudsætning for god service i topkvalitet. I får en fast gartner tilknyttet, som kender jeres kontorindretning, så I ikke skal bruge tid og ressourcer på at guide jeres gartner rundt, når vi kommer og passer jeres planter. Har I brug for rådgivning til valg af nye planter, krukker, eller andre spørgsmål, er vores servicegartner altid klar med gode råd til nye løsninger. En planteserviceaftale med DECOPLANT kan betragtes som en garanti for jeres planters ve og vel.

Veloplagte gartnere yder personlig service

En af de helt store fordele ved at være kunde hos DECOPLANT er vores veluddannede team af servicegartnere, som brænder for at holde jeres plantemiljøer grønne og friske.

Med planteservice fra DECOPLANT skal I ikke bekymre jer om visne vækster, tør jord eller praktiske problemer med indretningen – vores servicegartnere tager sig af det hele og klarer eventuelle problemer, før de bliver synlige for jer.

Vi står for vanding, gødning, beskæring, opbinding, udskiftning af dårlige planter, rengøring af krukker og øvrig vedligeholdelse – mens I kan fokusere på jeres arbejde, og nyde den luftrensende og afstressende indvirkning fra de grønne planter. Med vores planteservice følger en evighedsgaranti og grogaranti på planterne.

Tøv ikke med at kontakte os og hør, hvad vi kan gøre for jer med en planteserviceaftale.