Spar tid med vores planteservice

Gør det, I er bedst til – så passer vores servicegartnere jeres planter imens. Som kunde hos DECOPLANT kan du med fordel tilknytte din virksomhed eller forretning vores planteservice, hvor alt pasning af din indendørs beplantning er i vores grønne hænder.

DECOPLANT sørger for pasning og pleje af dine plantemiljøer

Din virksomhed skal ikke bekymre sig om hverken vanding, gødning eller visne planter, når I er tilknyttet vores planteservice. Dette klarer vores servicegartnere, så dine plantemiljøer – indendørs såvel som udendørs – altid fremstår friske og sunde, hvilket vi selvfølgelig gør med omtanke på miljøet og klimaet. Vi gør det med andre ord nemt, bekvemt og bekymringsfrit at være fast kunde hos os.

Hos DECOPLANT er den tætte relation til kunden en forudsætning for vores gode service i topkvalitet. Du får derfor en fast servicegartner tilknyttet virksomheden, som kender stedets kontorindretning, så du ikke skal bruge tid og ressourcer på at guide gartneren rundt, når vi kommer og passer jeres kontorplanter og plantevægge. De vil dermed efter kort tid kunne gebærde sig rundt i virksomhedens arealer og vide, hvad der skal gøres for den enkelte plante i det pågældende område.

Har I brug for rådgivning til valg af nye planter, krukker eller andre planterelaterede spørgsmål i form af indretning, eller vil du gerne vide, hvordan du kan skabe glæde med grønne arealer? Så er vores servicegartner altid klar med gode råd og forslag til nye indretningsløsninger. Med en planteserviceaftale hos os kan du betragte det som din garanti for dine planters ve og vel.

Få en personlig service med vores veloplagte gartnere

En af de helt store fordele ved at være kunde hos DECOPLANT er vores veluddannede team af servicegartnere, som brænder for at holde dine plantemiljøer grønne og friske. Med DECOPLANT som fast plantepasser skal du ikke længere bekymre dig om visne blomster og planter, tør jord eller praktiske problemstillinger med indretningen – vores servicegartnere tager sig af det hele og klarer samtidig eventuelle problemer, før de bliver synlige i kontormiljøet og for jer på arbejdspladsen.

Vi står for opgaver som vanding, gødning, beskæring, opbinding, udskiftning af dårlige planter, rengøring af krukker og alt øvrig vedligeholdelse, alt imens I kan fokusere på jeres arbejde og nyde den luftrensende og afstressende indvirken fra de grønne planter. Din arbejdsplads og du vil tydeligt kunne mærke en forskel både på indeklimaet og arbejdsmiljøet efter etablering af planter og grønne arealer. Med vores planteservice følger der en evighedsgaranti og grogaranti på planterne.

Hvis du sidder med spørgsmål til vores planteservice, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil med glæde uddybe og forklare, hvad vi kan gøre for jer med en skræddersyet planteserviceaftale. Du kan også prøve vores planteserviceberegner og få tilsendt en uforpligtende e-mail med en estimeret pris på, hvad vores planteservice kommer til at koste for netop din virksomhed. Her tager vi både hensyn til din virksomheds størrelse og det ønskede plantebehov.