Få den helt rigtige plantevæg til jeres lokaler

Hos DECOPLANT er vi med på bølgen, og særligt plantevægge til erhverv er blevet utrolig populært. Vi nyder vores arbejde med at udvikle og optimere vores plantevægge, så de imødekommer dine ønsker – uanset størrelse, kompleksitet eller behov.

Skab levende vægge med planter eller mos

Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvordan din plantevæg skal designes og indrettes. Vi stræber altid efter at gøre plantevæggene til en naturlig forlængelse af din institutions-, butiks- eller virksomhedsprofil. Samtidig ønsker vi også, at de grønne vægge af planter og mos skal bidrage til mere natur i arbejdsdagene. Du har desuden mulighed for at købe flytbare planteløsninger.

Alle planterne i vores plantemure er danske, hvad end det drejer sig om de indendørs eller udendørs løsninger. Vi har nemlig tænkt bæredygtighed ind i vores forretning i flere aspekter, fx når det gælder køb af vores planter, genbrug af planter samt krukker og potter, eller når du tilmelder dig vores planteservice. Derudover er vores hjemmeside CO2-neutral, da vi planter træer for at kompensere for sidens CO2-udledning.

Når din virksomhed har besluttet sig for at investere i en plantevæg, er vi hos DECOPLANT altid klar til at guide jer til den bedste løsning indenfor de indretningsmæssige muligheder, som det givne lokale har. Vi designer et forløsningsforslag, der tager højde for jeres indretningsforhold – lige fra placering, afløb, lyssætning, skærme og logo, der skal tilpasses designet for jeres plantemur. Efter I har besluttet, hvilken vægløsning I vil gå med, kommer vi naturligvis ud og sætter plantevæggen op, hvorefter vores planteservice varetager pasning og vedligeholdelse.

Oplev fordelene ved en indendørs plantevæg

Med en plantevæg fra DECOPLANT kan du skabe en unik wauw-effekt i din virksomhed, som særligt bilhuse, forretninger og lobbyer kan drage fordel af. Og dette er en fordel, som du hurtigt vil mærke. Tjek vores nedenstående video ud her på siden og se, hvordan vi kan bygge en hel plantevæg i din virksomhed på bare én dag.

Medarbejdere og besøgende vil hurtigt opleve fordelene ved en indendørs plantevæg i din virksomhed. De grønne vægge skaber nemlig en fantastisk atmosfære og giver samtidig en lang række praktiske og arbejdsmæssige fordele. Et levende plantemiljø er luftrensende og sænker CO2-indholdet i luften. Medarbejderne vil opleve forbedret koncentrationsevne samt øget produktivitet og arbejdsglæde, samtidig med at en plantevæg virker støjdæmpende.

Vandings- og gødningssystemet i DECOPLANTs plantevægge er designet til minimal vedligeholdelse, og de er derfor billigere i drift end andre plantevægge på markedet. Det kommer både jer og miljøet til gode, hvis du investerer i en indendørs plantevæg fra os.

Vidste du, at…

plantevægge har en positiv indflydelse på akustikken?

Få en grønnere atmosfære med planter på væggen

Der findes flere måder, hvorpå grønne planter kan integreres i kontorindretningen, hvad end det er i form af plantevægge, gulvplanter eller en yndig blomst i vinduet. Drømmer du om mere end blot traditionelle kontorplanter, kan en specialdesignet plantevæg fra DECOPLANT tage din kontorbeplantning til nye højder. Du vil hurtigt opleve, hvordan en grønnere atmosfære vil være afstressende og luftrensende via en hel væg af frodige planter.

 Du skal endelig ikke tøve med kontakte os, hvis idéen om en plantevæg kunne være noget for dig og din virksomhed. Vi vil med glæde sende dig et skræddersyet og uforpligtende tilbud per mail, så du kan se, hvad du har af muligheder ift. din virksomheds indretning og lokation. Ønsker du et grønne kontormiljø, men har du ikke tid til at passe og pleje de grønne tiltag? Det er intet problem med vores planteservice, hvor vores gartnere kommer ud og passer dine planter.

Vi byggede en plantevæg på kun en dag