Få den helt rigtige plantevæg til jeres lokaler

Hos DECOPLANT er vi med på bølgen, og nyder arbejdet med at udvikle og optimere vores plantevægge til at imødekomme vores kunders fortsat varierende ønsker.

Plantevægge er for alvor kommet frem på markedet

Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvordan jeres plantevæg skal designes. Vi stræber efter at gøre jeres plantevæg til en naturlig forlængelse af jeres institutions-, butiks- eller virksomhedsprofil, og samtidig bidrager det grønne islæt til mere natur i arbejdsdagen.

Alle planter i vores plantevægge er danske. Vi opsætter både indendørs og udendørs plantevægge. Ligesom det også er muligt at få flytbare designs. Når I har besluttet jer for at investere i en plantevæg, er vi hos DECOPLANT klar til at guide jer til den bedste løsning. Vi designer et løsningsforslag, der tager højde for jeres indretningsforhold – lige fra placering, afløb, lyssætning, skærme og logo, der skal tilpasses designet på plantevæggen. Vi kommer naturligvis ud og sætter plantevæggen op, hvorefter vores planteservice varetager pasning og vedligeholdelse.

Oplev fordelene ved en specialdesignet plantevæg

Med en plantevæg fra DECOPLANT kan I skabe en unik Wauw-effekt, som kommer både medarbejdere og besøgende til gode i hverdagen.

Plantevægge skaber en fantastisk atmosfære, og giver samtidig en lang række praktiske og arbejdsmiljømæssige fordele. Et levende plantemiljø virker luftrensende og sænker CO2-indholdet i luften. Medarbejdere vil opleve større koncentrationsevne og arbejdsglæde, og samtidig virker en plantevæg støjdæmpende.

Vandings- og gødningssystemet i DECOPLANTs plantevægge er designet til minimal vedligeholdelse, og de er derfor billigere i drift end andre plantevægge. Det kommer både jer og miljøet til gode.

Vidste du, at…

plantevægge har en positiv indflydelse på akustikken?

Grøn atmosfære med frodige plantevægge

Der findes mange måder, hvorpå grønne planter kan integreres i kontorindretningen. Drømmer I om mere end en plante på gulvet eller en blomst i vinduet, kan en specialdesignet plantevæg fra DECOPLANT tage jeres kontorbeplantning til nye højder. Oplev den afstressende og luftrensende effekt af en hel væg af frodige planter.

Kontakt os og få rådgivning til at vælge den optimale løsning for jer.

Vi byggede en plantevæg på kun en dag